WIJ TRAPPEN AF OP DONDERDAG 11 MEI

PRESENTATIE THEATERSEIZOEN 2023-2024

Vanaf dinsdag 16 mei start de kaartverkoop!
Met gepaste trots presenteert Schouwburg Lochem binnenkort het nieuwe theater- en filmseizoen.Wij zijn er helemaal klaar voor en bovendien is het feest! Filmhuis Lochem viert haar 10-jarig bestaan met de prachtige openingsfilm ‘A Man Called Otto’ op zondagmiddag 24 september. 
Onze deuren staan voor iedereen open, van jong tot oud. Ieder jaar weer proberen wij een gevarieerd aanbod op te nemen in onze programmering. Zowel de bekende als minder bekende gezichten krijgen een plek. 

Previewavond en start kaartverkoop 
Op donderdag 11 mei kun je tijdens de previewavond alvast genieten van een voorproefje op het nieuwe seizoen. Laat je verrassen en ontroeren, misschien moet je zelfs een traantje wegpinken of bulderen van het lachen. 

Vrienden kunnen gratis naar deze avond. Ben je geen Vriend maar wil je toch graag de previewavond bijwonen? Dat kan. Een kaartje kost slechts 5 euro. En besluit je op de avond zelf nog Vriend te worden dan kan je nog meeprofiteren van het bestellen met voorrangvoor het nieuwe seizoen! Vanaf vrijdag 1meiom 10.00 uur start de kaartverkoop voor Vrienden. 

De reguliere kaartverkoop startdinsdag 1mei om 10.00 uur. 

Het nieuwe programma wordt vanaf 11 mei op de website gepresenteerd. Vanaf die dag is ook de brochure af te halen in de Schouwburg.  bekijk alle sponsoren
by Sitework