Theaterseizoen 2022-2023 in de startblokken

“In het nieuwe theaterseizoen zijn er weer veel bekende en vertrouwde artiesten te gast in Schouwburg Lochem en natuurlijk ook nieuwe talenten die hun best gaan doen om de harten van het publiek te veroveren” aldus programmeur en directeur Mirjam Radstake.

Het komende seizoen kunnen theaterliefhebbers vanaf zaterdag 10 september hun hart ophalen bij artiesten die inmiddels een trouwe schare fans hebben opgebouwd, zoals Daniël Arends, Karin Bloemen, Lenette van Dongen en de Ashton Brothers. Daarnaast zijn er ook optredens van artiesten die voor het eerst naar Schouwburg Lochem komen, zoals de cabaretiers Remy Evers en Teun van den Elzen, hét muzikale comedytalent Lisa Ostermann en Voice-senior winnaar Phil Bee ondersteund door een super strakke band van Nederlandse top muzikanten.

Ook aan de jongere bezoeker is gedacht. Wat te denken van ePIC, een platform voor 12 t/m 23 jarigen die voor 6 euro naar elke voorstelling van theater tot film (voorwaarden op website) kunnen. Of maar liefst zeven kindervoorstellingen van Bumba tot Sterrin Smalbrugge en ’t-Zet-je-schoen-concert.

Het Filmhuis vertoont vanaf september weer mooie filmtitels. Wat te denken van de openingsfilm ‘The Duke’ op zondag 25 september.

Daarnaast is de Vrienden van Schouwburg Lochem een actieve club die de schouwburg een warm hart toedraagt. Zij sponsoren altijd een aantal voorstellingen per jaar. En de schouwburg biedt de Vrienden verschillende voordelen.

“Schouwburg Lochem hecht grote waarde aan haar maatschappelijke rol en werkt daarom intensief samen met andere organisaties die graag gebruik maken van onze twee mooie sfeervolle zalen. Dus buiten de reguliere voorstellingen bruist het zowel overdag als ’s avonds”, besluit de directeur. “Wij hopen op een theaterseizoen zonder beperkingen waarbij wij onze bezoekers, huurders en partners zoveel mogelijk in de watten leggen”.

bekijk alle sponsoren
by Sitework