SPEEL MEE MET PERCOSSA

Op vrijdag 1 februari 2019 organiseert SPEEL MEE MET een exclusieve masterclass van PERCOSSA met aansluitend hun theaterconcert 'BAM'! Tijdens een 2 uur durende workshop, onder leiding van de inspirerende theaterslagwerker John Sonderen, bereiden we samen de stukken alvast voor. 

SPEEL MEE MET wordt georganiseerd in samenwerking met Muzehof, CultuurMij Oost en Schouwburg Lochem. We nodigen je van harte uit om mee te doen!

De voorbereidingen op de workshop
Speciaal voor de voorstelling 'BAM' heeft Percossa het stuk Trash gemaakt. Voor de deelnemers zal er een bewerking worden geschreven. Daarnaast zal iedereen een trommel mee mogen nemen en maken we een stuk waarbij de aandacht ligt op samenspelen. Deze twee stukken zullen een aantal weken vooraf aan de voorstelling naar jullie worden gemaild. Na de masterclass eten we samen een maaltijd om vervolgens te gaan genieten en mee te spelen met Percossa!

Theaterconcert BAM!
De mannen van Percossa staan erom bekend dat ze alles uit de kast halen als het gaat om percussie. In hun hitshow ‘BAM!’ maken zij muziek met tandenborstels, kinderwagens, gieters, placemats, badeendjes en nog veel meer. Hun shows zijn een uitgekiende mix van acrobatiek, clownerie, humor, aanstekelijke energie en natuurlijk slagwerk. PERCOSSA, uitgeroepen tot beste slagwerkgroep van 2017, maakt muziek en theater met traditionele instrumenten van over de hele wereld, maar dit keer ook met alles wat het publiek aan huis-tuin-en-keukenspullen meeneemt. 

Praktische informatie

• Kosten:
€ 35,- voor de workshop, masterclass en het theaterconcert, inclusief frietjes met snack en drankje.  

• Tijden:
15:00 uur - inloop
15:30 uur - Workshop 
17:30 uur - Eten in de foyer van Schouwburg Lochem 
18:00 uur - Masterclass 
20:00 uur - Theaterconcert 'BAM!'

• Benodigdheden :
Enige ritmische (drum en/ of slagwerk) ervaring is belangrijk!
Deelnemers moeten een trash- object meenemen wat onder de theaterstoel past, en een trommel voor de workshop en masterclass

• Aantal en leeftijd deelnemers:
Iedereen ouder dan 12 en jonger dan 80!
Maximaal aantal deelnemers is 50.

• Aanmelden voor de workshop:
Via Muzehof Centrum voor de Kunsten
Petra Bennis: mail naar p.bennis@muzehof.nl

bekijk alle sponsoren
by Sitework