Nieuwe voorstellingen in de verkoop

We hebben goed nieuws voor u: er zijn prachtige voorstellingen geboekt voor het nieuwe theaterseizoen 2019-2020! 

Helligen Hendrik - Oald Zeer (Herhaling) 
Vrijdag 14 februari 2020 om 20:00 uur 

Helligen Hendrik is zwartgalliger en chagrijniger dan ooit. De toornige Tukker staat aan de vooravond van zijn 65ste verjaardag en dat maakt hem alles behalve vrolijk. Sterker nog: hij gruwelt van alle feestelijkheden die hem zonder twijfel te wachten staan. Felicitaties, cadeautjes, schijtlollige spandoeken in de tuin? “Vot met den pröttel!” Tegelijkertijd beseft Hendrik dat hij ruim over de helft van zijn aardse bestaan is en dat levert automatisch een hoop pijnlijke bespiegelingen op. ‘Oald zeer’ dus.

Kaarten bestellen 

Fred van Leer - Leer van Fred LIVE  (UITVERKOCHT)
Woensdag 8 april 2020 om 20:00 uur

Het eerste seizoen van Leer van Fred LIVE is een daverend succes: inmiddels hebben 23.000 vrouwen de volledig uitverkochte voorstellingen bezocht! Een reprise kan daarom niet uitblijven. Van september 2019 tot en met mei 2020 geeft Fred van Leer meer dan 70 voorstellingen door het hele land.

Leer van Fred LIVE is echt een avond voor vouwen. Moeders, dochters, zussen en vriendinnen, de handbalclub of het breiend collectief! . Nederlands bekendste stylist geeft ze tips en tricks en vertelt ze de do’s en vooral de vele absolute don’ts.

Kaarten bestellen


bekijk alle sponsoren
by Sitework