Ons laatste nieuws

Theaterseizoen 2022-2023 in de startblokken

“In het nieuwe theaterseizoen zijn er weer veel bekende en vertrouwde artiesten te gast in Schouwburg Lochem en natuurlijk ook nieuwe talenten die hun best gaan doen om de harten van het publiek te veroveren” aldus programmeur en directeur Mirjam Radstake.Het komende seizoen kunnen theaterliefhebbers vanaf zaterdag 10 september hun hart ophalen bij artiesten die inmiddels een trouwe schare fans hebben opgebouwd, zoals Daniël Arends, Karin Bloemen, Lenette van Dongen en de Ashton Brothers. Daarnaast zijn er ook optredens van artiesten die voor het eerst naar Schouwburg Lochem komen, zoals de cabaretiers Remy Evers en Teun van den Elzen, hét muzikale comedytalent Lisa Ostermann en Voice-senior winnaar Phil Bee ondersteund door een super strakke band van Nederlandse top muzikanten.

lees meer
Seizoen 2022 - 2023 gaat van start!

Vanaf woensdag 15 juni (10.00 uur) koop je jouw kaarten ---- Wegdromen, snikken, schateren, verwonderen, høken, hersenkraken.... Binnenkort is het eindelijk zover. Dan presenteren wij met trots het nieuwe theaterseizoen. En wij kunnen alvast verklappen dat deze vol zit met pareltjes. We gaan met je lachen, huilen, spelen, dansen en denken. Seizoen 2022 - 2023 van Schouwburg Lochem zit boordevol voorstellingen zoals je van ons gewend bent. Binnen alle genres vertegenwoordigen we een breed scala aan ideeën, emoties en benaderingen. Met ruim 80 professionele voorstellingen is er voor ieder wat wils. Uiteraard geniet je aankomend seizoen ook van prachtige films of een heerlijke avond uit met vrienden tijdens een evenement van StadsLounge Live.

lees meer
Keidagen & Schouwburg Lochem

De Keidagen barsten weer los! Wij feesten ook weer mee. En omdat het feest dit jaar nog groter mag zijn, dansen wij dit jaar ook buiten! En zoals jullie van ons gewend zijn, is er binnen ook een hoog feestgehalte. Dus trek je mooiste outfit aan voor onze Foute Party, gooi de handen in de lucht voor DJ Doubble B of geniet van het lekkerste speciaal bier van onze Bert! 

lees meer
Werken bij Schouwburg Lochem? Blink uit in jouw rol als horeca topper!

Ben je op zoek naar een leuke baan als horeca medewerker? Per direct zoeken wij flexibele collega’s met enige ervaring in de horeca, die bereid zijn om tot laat te werken op avonden en zo nu en dan ook overdag ons team te komen versterken.Het ene moment ruim je de tafels af en maak je de bar netjes en het andere moment is het spitsuur in onze foyer en presteer jij het onze gasten in no time van een drankje te voorzien.Je begrijpt dat er links en rechts ook wat schoonmaakwerk moet worden verricht. Je collega’s te helpen als jij het even wat rustiger hebt. Kom maar op, want wij geloven dat jij het verschil maakt.

lees meer
Een gruwelijk verhaal dat je naar de keel grijpt De Theater BV brengt Trompettist in Auschwitz op de planken

“Het is een verhaal dat je naar de keel grijpt.” Zo omschrijft scriptschrijver Allard Blom het aangrijpende verhaal van de Joods-Nederlandse trompettist Lex van Weren die dankzij zijn trompetspel het vernietigingskamp Auschwitz overleefde.

lees meer
bekijk alle sponsoren
by Sitework