Ons laatste nieuws

update 26 november

Vanaf zondag 28 november gelden extra maatregelen van de overheid en het RIVM om verdere verspreiding van het coronaviris tegen te gaan. Alle publiek toegankelijke locaties zijn van 17:00 uur tot 05:00 uur gesloten. Tot onze grote spijt betekent dit dat ons programma in elk geval tot zondag 19 december wordt afgelast. Wij gaan wederom uitzoeken of de voorstellingen die tot en met zondag 19 december op het programma stonden verplaatst kunnen worden. Dit kost even tijd, we laten uiteraard zo snel mogelijk van ons horen. Kaarthouders ontvangen daarover persoonlijk bericht. Houd onze website en sociale media in de gaten voor de actuele ontwikkelingen. 

lees meer
Persbericht: College wil subsidie verhogen om Schouwburg Lochem te behouden

lees meer
Prachtige recensies voor Alex Ploeg

Alex Ploeg ging donderdag 4 november jl. feestelijk in première met 'EGO'. Op vrijdag 1 april 2022 is de show te zien in Schouwburg Lochem. Hieronder een greep uit de recensies.

lees meer
Werken bij Schouwburg Lochem? Blink uit in jouw rol als horeca topper!

Ben je op zoek naar een leuke baan als horeca medewerker? Vanaf september 2021 zoeken wij flexibele collega’s met enige ervaring in de horeca, die bereid zijn om tot laat te werken op avonden en zo nu en dan ook overdag ons team te komen versterken.

lees meer
Start kaartverkoop nieuw seizoen

Het is lang stil geweest rondom de schouwburg, maar de deuren zullen deze week weer wagenwijd worden open gezet voor onder andere de eindmusicals van enkele basisscholen en de leerlingen van Muzehof Centrum voor de Kunsten. Wat hebben wij er zin in! Maar er is er nog meer goed nieuws: het theaterprogramma van september tot en met december 2021 is afgerond. We kunnen melden dat we bijna van start gaan met de verkoop voor de eerste helft van het seizoen. Het theaterprogramma is vanaf woensdag 30 juni a.s. om 15:00 uur online te bewonderen op www.schouwburglochem.nl. Voor de tweede helft van het theaterseizoen (januari - mei 2022) gaan wij eind augustus in de verkoop. Je ontvangt van ons dan ook de brochure.

lees meer
bekijk alle sponsoren
by Sitework