Ons laatste nieuws

Extra bijgeboekt

SPEEL MEE MET PERCOSSA

Op vrijdag 1 februari 2019 organiseert SPEEL MEE MET een exclusieve masterclass van PERCOSSA met aansluitend hun theaterconcert 'BAM'! Tijdens een 2 uur durende workshop, onder leiding van de inspirerende theaterslagwerker John Sonderen, bereiden we samen de stukken alvast voor.  SPEEL MEE MET wordt georganiseerd in samenwerking met Muzehof, CultuurMij Oost en Schouwburg Lochem. We nodigen je van harte uit om mee te doen!

lees meer
André Manuel speelt op meesterlijke wijze de première van ‘DREEJKLEZOEW’

André Manuel ging op 7 november jl. in première met zijn 16e solovoorstelling 'DREEJKLEZOEW'. Filosofisch, aardedonker en messcherp.André Manuel - 'DREEJKLEZOEW''DREEJKLEZOEW' is een politiek incorrecte hork, een mensonvriendelijke sater, de Kaffer der Lage Landen, een duivelskind. André Manuel gebruikt het podium waarvoor het bedoeld is.

lees meer
Prachtige recensies voor Driving Miss Daisy

Driving Miss Daisy wordt voor het eerst in Nederland opgevoerd: een hartverwarmend verhaal over een bijzondere vriendschap tussen een oudere weduwe en haar chauffeur. Het iconische toneelstuk gaat over trots, veranderende tijden en de kracht van vriendschap. Op vrijdag 28 december 2018 komt de voorstelling naar ons theater en dat belooft wat, want de recensies zijn lovend:

lees meer
Nieuwe voorstelling van Gewoon Aans verplaatst

De voorstelling van toneelgezelschap Gewoon Aans is verplaatst van vrijdag 21 december 2018 naar zaterdag 5 januari 2019. Bent u reeds in het bezit van kaarten voor de voorstelling van Gewoon Aans en bent u zaterdag 5 januari 2019 niet in de gelegenheid om de voorstelling te bezoeken, dan kunt u uw entreekaarten retourneren en dan storten wij het geld op uw bankrekening terug.

lees meer
Tim Fransen wint Poelifinario 2018

Uit handen van Theo Maassen ontving Tim Fransen gisteravond de Poelifinario - categorie engagement- voor zijn cabaretvoorstelling 'Het Kromme Hout der Mensheid'. De Poelifinario is de cabaretprijs voor de theatermaker(s) met het meest indrukwekkende programma van het afgelopen jaar.JURYRAPPORT“Tim Fransen bewijst andermaal zijn grote klasse als filosofisch cabaretier door de looppaden van Immanuel Kant, Ludwig van Beethoven en Napoleon Bonaparte ingenieus met elkaar te kruisen. Binnen een zorgvuldig opgebouwd raamwerk zet hij op meesterlijke wijze onze afbrokkelende beschaving af tegen de Verlichting. Tim tilt met zijn muzikaliteit het programma naar een hoger niveau, en bovendien weet hij met gortdroge humor de nodige luchtigheid aan te brengen. Dat is zijn kracht. Het publiek hangt aan zijn lippen en ondergaat ademloos zijn verhaal. Waar Tim zich afvraagt ‘wie is de mens?’ stellen wij de vraag: ‘waar ligt zijn plafond?’.”

lees meer
bekijk alle sponsoren
by Sitework