jouw spotlight momentje heb jij een wens?
meer info
binnenkort in dit theater
bekijk gehele programma

Welkom bij

Schouwburg Lochem

Schouwburg Lochem is een theater met een middelgrote theaterzaal en een StadsLounge voor professionele- en amateurvoorstellingen en concerten, bands, jazzmiddagen en lezingen. Ook is Schouwburg Lochem een uitermate geschikte plek voor congressen, vergaderingen, presentaties, recepties en feesten.

Kortom een gezellige en moderne locatie in de Achterhoek voor een avond uit, een feest of bedrijfsevenement.

lees meer
upcoming events
di 06 dec
Celtic Steps An Irish Christmas

Liefhebbers van Ierse folk, Kerst én traditionele dans, kunnen...

meer info
wo 07 dec
Hendrik Groen Opgewekt naar de eindstreep

Hendrik Groen is terug! Voor de laatste keer komt de meest geliefde...

meer info
vr 09 dec
Rayen Panday Focus

De aandacht die we zoeken is misschien niet helemaal de juiste en de...

meer info
za 10 dec
Opvliegers - Girls on Fire! De OPVLIEGERS zijn terug!

De OPVLIEGERS zijn terug!Na het overdonderende succes van de...

meer info
do 15 dec
Alex Ploeg Ego

Na zijn succesvol debuut ‘Ultimatum’ is Alex Ploeg terug...

meer info
vr 16 dec
Pubquiz StadsLounge Live

In een Pubquiz nemen teams het tegen elkaar op door het beantwoorden...

meer info
het laatste nieuws
Jouw Spotlight Momentje Laat dromen werkelijkheid worden

Schouwburg Lochem biedt jou een unieke kans tijdens de donkere dagen voor kerst.Voor iedereen die de maand december – en dan vooral die van een ander – een gouden randje en extra glinstering wil geven: dit is je kans. Want dat is waar het tijdens de donkere dag toch uiteindelijk om draait, delen en samenzijn. Onbetaalbaar, toch?Doe een theaterwens en misschien wordt het werkelijkheid.Laat een kleinkind zingen voor opa en oma op het grote podium, neem een podcast op met vrienden, op de foto met je grote idool, een feestje vieren omdat dat normaal niet zomaar kan, een dag meelopen met opbouwen van een voorstelling, met je (mede)bewoners gezellig naar een voorstelling.Wil jij jouw eigen wens of een wens voor een ander achterlaten?Kom langs bij de schouwburg om jouw wens op te schrijven of mail jouw spotlight momentje naar info@schouwburglochem.nl o.v.v. je naam, e-mail en/of telefoonnummer en wie weet wordt jouw droom werkelijkheid. Wij verzamelen alle wensen in de speciale wensboom voor kerst. Eind januari wordt bekend welke droom wij in vervulling laten gaan. Bovendien hebben wij voor 5 dromers een leuk cadeau klaarstaan.

lees meer
Kleuren en winnen!

Speciaal voor de allerkleinsten hebben wij een mooie kleurplaat. Kleur de tekening zo mooi mogelijk en lever deze uiterlijk 6 december a.s. in bij Schouwburg Lochem of maak een foto en mail deze naar info@schouwburglochem.nl. Zo maak jij kans op 2 vrijkaartjes voor Pieter Konijn op zondag 8 januari 2023. - - - DOWNLOAD HIER DE KLEURPLAAT - - -

lees meer
Openingstijden Schouwburg Lochem tijdens kerst /oud&nieuw

Schouwburg Lochem is gesloten van zaterdag 24 december 2022 tot en met donderdag 5 januari 2023 (uitgezonderd avondkassa film di. 27 december). In deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Dringende vragen kan je stellen per mail: info@schouwburglochem.nl. De theaterkassa is vanaf vrijdag 6 januari weer geopend.Tot die tijd kan je via onze website gewoon blijven reserveren.Wij wensen je (alvast) fijne feestdagen en een mooi en gezond 2023 toe!

lees meer
Nieuw in Lochem: Maandagavond van de bieb

Nog eventjes en het is zover! De samenwerking tussen de Schouwburg Lochem, Boekhandel Lovink en Graafschap bibliotheken gaat van start onder de naam ‘Maandagavond van de bieb.’ Een evenement op de maandagavond waarbij literatuur wordt omlijst door muziek in de Lochemse schouwburg. De eerste Maandagavonden van de bieb zijn al te reserveren. Er staan mooie namen in de agenda. Denk aan Arthur Japin, Michel Krielaars en Jaap Robben.

lees meer
Schouwburg Lochem 3 november gesloten

lees meer
meer nieuws
bekijk alle sponsoren
by Sitework