A Star Is Born

Filmhuis Lochem

Film

Filmhuis Lochem popelt om weer films aan u te kunnen vertonen. Op zondag 29 september start het Filmhuis met de muzikale en romantische film 'A Star Is Born'.

In A Star Is Born schitteren viervoudig Oscargenomineerde Bradley Cooper (American Sniper, American Hustle, Silver Linings Playbook) en Oscargenomineerde superster Lady Gaga. Het is haar eerste hoofdrol in een grote speelfilm en Cooper maakt tevens zijn debuut als regisseur.

In deze nieuwe verfilming van het tragische liefdesverhaal, speelt Bradley Cooper de aan lager wal geraakte country-ster Jackson Maine. Maine ontdekt, en wordt verliefd op, de onbekende, worstelende artiest Ally (Lady Gaga). Ze heeft haar droom om het te maken in de muziekbusiness zo goed als opgegeven, tot Jack haar aanmoedigt haar plek in de spotlights op te eisen. Wanneer dit lukt, begint hun liefdesrelatie echter scheurtjes te vertonen. Jack voert een innerlijke strijd en heeft moeite met het feit dat hij steeds meer in haar schaduw komt te staan.

Naast Cooper en Gaga spelen ook Andrew Dice Clay, Dave Chappelle en Sam Elliott mee in A Star Is Born. Naast haar rol als Ally, heeft Lady Gaga – genomineerd voor een Oscar in 2016 voor haar nummer ‘Til It Happens to You’ uit de film The Hunting Ground – samen met Cooper en een handvol artiesten waaronder, Lukas Nelson, Jason Isbell en Mark Ronson, een aantal nieuwe nummers geschreven voor de film. Het gaat om originele muziek wat live opgenomen is voor de film.

Genomineerd voor vijf Golden Globes: Beste Film – Drama, Beste Acteur - Drama (Bradley Cooper), Beste Actrice - Drama (Lady Gaga), Beste Regisseur (Bradley Cooper), Beste Originele Song (Shallow).

lees meer +
zondag 29 september 2019 15:00 uur
€ 12.50 p.p.
bestel tickets
sneak preview
recensies
nog geen recensies beschikbaar
bekijk alle sponsoren
by Sitework