Huisvrouwen Bestaan Niet

Filmhuis Lochem

Voorverkoop: €12,50 | deurverkoop: € 14,- 

Filmhuis Lochem organiseert, opnieuw in november, een Ladies Night. Wederom zullen er lokale ondernemers met hun stands aanwezig zijn. Bij binnenkomst ontvangt u een lege goodiebag. U kunt deze zelf vullen door bij verschillende stands uw goodie op te halen. Na afloop van de film zijn er verrassende activiteiten en verloot Filmhuis Lochem een Goodiebag de Luxe waarin onder andere een mooie prijs van onze sponsor ‘De Badkamerbrigade’ te vinden is.

U bent van harte welkom vanaf 19.00 uur zodat u op uw gemak de stands kunt bekijken. Om 20.00 uur begint de Nederlandse komedie Huisvrouwen bestaan niet.

Huisvrouwen bestaan niet
In de komedie Huisvrouwen Bestaan Niet worden twee zussen en hun moeder gedwongen om hun verschillen aan de kant te schuiven en na te denken over het leven en huishouden dat ze voeren. Gijsje (Eva van de Wijdeven) is een jonge, ambitieuze controlfreak die niks liever wil dan zwanger worden én carrière maken op het reclamebureau waar ze werkt. Haar oudere zus Marjolein (Jelka van Houten).  is getrouwd, heeft drie kinderen en is net haar baan als journalist kwijt. Haar nieuwe ambitie: schoolpleinmoeder worden.Hun bohémienne moeder Loes (Loes Luca) heeft zich met te veel hypotheken op het prachtige familiehuis waar ze woont enorm in de nesten gewerkt. Gijsje en Marjolein vinden het idee dat ze hun familiehuis verliezen onverteerbaar en zoeken naar mogelijkheden om het te behouden.

Huisvrouwen bestaan niet is gebaseerd op de succesvolle Huisvrouwenmonologen van Sylvia Witteman.
De film kreeg 10 dagen na de première de Gouden Filmstatus (100.000 bezoekers).

De deelnemende ondernemers die met een kraampje of in de goodiebag vertegenwoordigd zijn:
- Badalinja lingerie
- BijMaris fashion & lifestyle
- IAM Kleur en Stijl
- De Zuivelhoeve
- Schoonheidssalon Bianca
- De Badkamer Brigade
- Mooi Stookhout
- Wijn Import Lochem
- Slim [Di]Eet
- Etos Dilly Temmink
- Bruna
- Kindercoaching | Anke Tragter

 

lees meer +
woensdag 21 november 2018 20:00 uur
€ 12.50 p.p.
bestel tickets
sneak preview
recensies

de Volkskrant: 3 Huisvrouwen bestaan niet: ‘een verademing

bekijk alle sponsoren
by Sitework