A Casa Tutti Bene

Filmhuis Lochem

Film

Op dinsdag 25 juni 2019 om 20:00 uur vertoont Filmhuis Lochem de Italiaanse komediedrama 'A Casa Tutti Bene' in Schouwburg Lochem. Na afloop van de film is er een wijnproeverij in samenwerking met Wijnhuis Lochem. Entree is € 12,50 inclusief hapjes, drankje en wijnproeverij. 


A Casa Tutti Bene 
Alba en Pietro vieren hun 50-jarig huwelijksfeest op het zonovergoten eiland Ischia waar ze wonen. Daar hebben ze een lommerrijke villa met voldoende plek om de talrijke familie te ontvangen. Iedereen is uitgenodigd; kinderen, ex partners, neven, nichten, vrienden. Wat begint als een gezellig samenzijn, verandert na het diner al gauw als de veerboot vanwege sterke wind niet meer afvaart. Noodgedwongen moet de grote familie twee dagen en twee nachten met elkaar doorbrengen en al snel komen geheimen uit het verleden, niet uitgeprate ruzies, jaloezie, bedrog en andere spanningen naar boven.

A Casa Tutti Bene is een heerlijke film waarin al die Italiaanse eigenaardigheden onder de zon samenkomen.

Regisseur Gabriele Muccino keert met deze film terug naar zijn geboorteland Italie. De laatste jaren was hij vooral actief in de Verenigde Staten waar hij oa. Summertime en The Pursuit of Happyness – met Will Smith maakte. Andere prijswinnende films van hem zijn L'ultimo Bacio en Baciama Ancora. Het script van de film schreef hij samen met Paolo Costella die ook het humoristische scenario van Perfetti Sconosciuti heeft geschreven. In de film een Italiaanse sterrencast met Pierfrancesco Favino (Suburra, My Cousin Rachel, Romanzo Criminale, World War Z), Stefano Accorsi (The Young Pope TV Series, Romanzo Criminale), Claudia Gerini (Suburra TV Series, John Wick 2), Stefania Sandrelli (Last Kiss, Novecento).

lees meer +
dinsdag 25 juni 2019 20:00 uur
€ 12.50 p.p. exclusief € 3,50 servicekosten per boeking
bestel tickets
sneak preview
recensies

Persquotes:
de Telegraaf
NRC
Trouw
VPRO Cinema

"Meeslepend spel" de Telegraaf
"De herkenbaarheid maakt de film sympathiek" NRC
"Sympathieke familiefilm over een niet al te sympathieke familie" VPRO Cinema
"Italiaans feelgooddrama" NRC
" Een fijne mix van een lach en een traan" VPRO Cinema
"Vermakelijke Italiaanse soaperette" Cinemagazine
"Door de goed uitgewerkte dialogen en puik acteerwerk boeit de film van begin tot eind" indebioscoop.nl
"De karakters zijn zo goed neergezet dat ze meteen goed herkenbaar zijn" indebioscoop.nl

bekijk alle sponsoren
by Sitework