• Website header - Rene van Meurs
  • Website header - Karin Bloemen
  • Zaal
  • Gevel Schouwburg Lochem

Welkom bij Schouwburg Lochem


Schouwburg Lochem is een theater met een middelgrote theaterzaal en een StadsLounge voor professionele- en amateurvoorstellingen en concerten, bands, jazzmiddagen en lezingen.

Ook is Schouwburg Lochem een uitermate geschikte plek voor congressen, vergaderingen, presentaties, recepties en feesten.

Kortom een gezellige en moderne locatie in de Achterhoek voor een avond uit, een feest of bedrijfsevenement.

Agenda Informatie
Home

Welkom bij Filmhuis Lochem


Filmhuis Lochem programmeert elke maand een moderne kwaliteitsfilm of legendarische klassieker. Van Nederlandse documentaires, Europese arthouse cinema tot het beste van Hollywood.

Agenda Informatie

Laatste nieuws


Nationaal Theaterweekend 2018


Het weekend van 26 t/m 28 januari ademt heel Nederland theater tijdens het derde BankGiro Loterij Theaterweekend. Schouwburg Lochem doet daar natuurlijk weer aan mee met een prachtig en gevarieerd programma. De blind date kaartverkoop is gestart, dus reserveer nu voor de beste plaatsen! Op 19 december a.s. maken wij de titels van de voorstellingen bekend.

Vrijdag 26 januari 2018 - 20:00 uur

Cabaretvoorstelling voor slechts €10,00

Zaterdag 27 januari 2018

Een theaterfestival i.s.m. het Jansstheater voor slechts €10,00


16 november 2017 Lees verder…

Karin Bloemen zoekt jong talent!


Op vrijdag 20 april 2018 speelt Karin Bloemen haar voorstelling ‘Volle Bloei’ in Schouwburg Lochem. Om ook talent in de knop tot volle bloei te laten komen, mag een lokaal talent een nummer met haar zingen. Ben jij tussen de 16 en 25 jaar, kun je goed zingen en wil je graag op een groot podium staan met Karin Bloemen? Meld je dan nu aan en wie weet sta jij straks op het toneel met Karin Bloemen!

Aanmelden
Wat moet je doen? Maak een filmpje van 1 tot 2 minuten, waarin je een refrein en een couplet van een lied naar keuze zingt. Stuur het filmpje samen met je naam, woonplaats, telefoonnummer en leeftijd vóór 15 november naar marketing@schouwburglochem.nl. Dit kun je doen door het filmpje op YouTube te zetten met een verborgen link of het te versturen via WeTransfer. Uit alle ingezonden filmpjes kiest Karin Bloemen uiteindelijk het talent dat op vrijdag 20 april 2018 met haar een lied mag zingen in Schouwburg Lochem.
 


20 oktober 2017 Lees verder…

Extra bijgeboekt: Guido Weijers!


Goed nieuws! Wij hebben cabaretier Guido Weijers kunnen toevoegen aan ons programma! Op donderdag 12 april 2018 staat hij in Lochem met zijn masterclass 'Geluk'. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via de website.


31 augustus 2017 Lees verder…

Voorstellingen in de spotlights


Brandweerman Sam (2+)

Familie

Brandweerman Sam (2+) - Red het Circus    28 december 2017 Wegens het grote succes komt kinderheld Brandweerman Sam, bekend van...
Brandweerman Sam (2+)

Brandweerman Sam (2+)

Leonie Jansen & Eric Vaarzon Morel

Concert

Leonie Jansen & Eric Vaarzon Morel - Ierse Nachten   27 december 2017 Van alle Europese volkeren komt het DNA van...
Leonie Jansen & Eric Vaarzon Morel

Leonie Jansen & Eric Vaarzon Morel

Henry van Loon

Cabaret

Henry van Loon - Sleutelmoment   22 december 2017 Het kan snel gaan. Het ene moment zit je nog in je...
Henry van Loon

Henry van Loon

Den Hollander Food
Grolsch
Wila
Rabobank Graafschap Noord

© 2017 Schouwburg Lochem. CMS: a&m impact internetdiensten