Restaurant & Bar


 

Theaterrestaurant de EetGalerie verzorgt al meer dan 10 jaar de horeca van Schouwburg Lochem.

Met veel plezier en toewijding verzorgen wij alle catering tijdens de professionele voorstellingen en alle andere activiteiten welke in de schouwburg worden georganiseerd zoals bruilofts-, jubileum-, personeels- en verjaardagsfeesten, zakelijike bijeenkomsten en vergaderingen.

Theaterrestaurant

Ons restaurant vindt u aan de achterzijde van Schouwburg Lochem. Voorafgaand aan iedere voorstelling serveren wij aantrekkelijk geprijsde 3-gangen keuzemenu's. Wij adviseren om tussen 17:30 en 18:00 uur aan tafel te gaan, zodat u rustig van uw diner kunt genieten en op tijd klaar bent voor de voorstelling. Na uw diner kunt u bij ons binnendoor naar de Stads Lounge van Schouwburg Lochem.

Begin uw schouwburgavond bij Theaterrestaurant de EetGalerie, een complete avond uit! Ons restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 17:00 uur. Voor groepen groter dan 10 personen gaan wij ook graag op maandag voor u open. U vindt onze volledige menukaart op onze website www.eetgalerielochem.nl.

Neemt u gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Wij bezorgen uw catering op locatie, regelen uw feest van A tot Z en wij stellen graag ons restaurant ter beschikking voor uw privéfeest. Wij denken graag met u mee, zorgen dat uw feest tot in de puntjes verzorgd is, zodat u een onvergeterlijk dag zult beleven!

Graag tot ziens bij Restaurant de EetGalerie.

 

 

Theaterrestaurant de EetGalerie

Oosterwal 22

7241 AR Lochem

0573-255145

info@eetgalerielochem.nl

www.eetgalerielochem.nl

 

 

 

 

 

 


Reservering plaatsen

Den Hollander Food
Grolsch
Wila
Rabobank Graafschap Noord

© 2017 Schouwburg Lochem. CMS: a&m impact internetdiensten