Nieuws


Het BankGiro Loterij Theaterweekend

Het BankGiro Loterij Theaterweekend


Het BankGiro Loterij Theaterweekend is een initiatief van het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Nationaal Theater Fonds, en mogelijk gemaakt door de cultuurloterij van Nederland, de BankGiro Loterij. Ruim zestig theaters in heel Nederland zullen in dit weekend een gevarieerd en aansprekend programma aanbieden voor tien euro per voorstelling. Behalve het voorstellingsaanbod zijn er het hele weekend allerlei bijzondere activiteiten.

Op 20, 21 en 22 januari 2017 wordt in Nederland voor de tweede keer het BankGiro Loterij Theaterweekend georganiseerd. Bij Schouwburg Lochem kunt u van 20 tot en met 22 januari 2017 diverse voorstellingen en andere activiteiten bezoeken voor maximaal 10 euro. Om de spanning wat op te voeren houden wij de invulling van het theaterweekend nog even geheim.


18 november 2016 Lees verder…


Wijzigingen in het nieuwe programma 2016 - 2017

Wijzigingen in het nieuwe programma 2016 - 2017


De voorstelling 'Landverrader' van Helmert Woudenberg op 17 december 2016 zal plaatsvinden in onze StadsLounge en niet, zoals vermeld staat op onze website en in de brochure, in de Rabobank Theaterzaal.

Laatste nieuws over de voorstelling Oldenosborn: wegens persoonlijke omstandigheden zal Victoria Osborn dit seizoen en dus de voorstelling #LIFE op 14 januari 2017 niet spelen. Om de kwaliteit van de voorstelling te waarborgen is er een waardige vervanger gezocht, en gevonden in Anna Hermanns.

De Jong & Van Santen met 'ARK' van 16 februari 2017 is helaas door het impresariaat geannuleerd.

 

 

 

 

 


14 mei 2014 Lees verder…


Den Hollander Food
Grolsch
Wila
Rabobank Graafschap Noord

© 2016 Schouwburg Lochem. CMS: a&m impact internetdiensten