Nieuws


Karin Bloemen zoekt jong talent!

Karin Bloemen zoekt jong talent!


Op vrijdag 20 april 2018 speelt Karin Bloemen haar voorstelling ‘Volle Bloei’ in Schouwburg Lochem. Om ook talent in de knop tot volle bloei te laten komen, mag een lokaal talent een nummer met haar zingen. Ben jij tussen de 16 en 25 jaar, kun je goed zingen en wil je graag op een groot podium staan met Karin Bloemen? Meld je dan nu aan en wie weet sta jij straks op het toneel met Karin Bloemen!

Aanmelden
Wat moet je doen? Maak een filmpje van 1 tot 2 minuten, waarin je een refrein en een couplet van een lied naar keuze zingt. Stuur het filmpje samen met je naam, woonplaats, telefoonnummer en leeftijd vóór 15 november naar marketing@schouwburglochem.nl. Dit kun je doen door het filmpje op YouTube te zetten met een verborgen link of het te versturen via WeTransfer. Uit alle ingezonden filmpjes kiest Karin Bloemen uiteindelijk het talent dat op vrijdag 20 april 2018 met haar een lied mag zingen in Schouwburg Lochem.
 


20 oktober 2017 Lees verder…


Gastvoorstelling ‘De OmZieners’ in Schouwburg Lochem

Gastvoorstelling ‘De OmZieners’ in Schouwburg Lochem


Op woensdag 25 oktober a.s. staat de gastvoorstelling 'De OmZieners' in Schouwburg Lochem. ‘De OmZieners’ wordt gebracht door de Joseph Wresinski Cultuur Stichting. Een theatergroep van mensen die in armoede leven en ervaren theatermakers. Samen maken en spelen zij theater dat laat zien wat mensen in armoede meemaken, wat zij denken en voelen en wat anderen over hen denken en zeggen.

De voorstelling in Lochem wordt mede georganiseerd door Stichting Welzijn Lochem en ondersteunt door de Gemeente Lochem, Fonds 1819 en Stichting Hulpverlening Lochemse Kerken. Reserveren: U kunt zich aanmelden via omzieners@gmail.com. Dit is niet verplicht maar wel gewenst i.v.m. het aantal beschikbare plaatsen.


18 oktober 2017 Lees verder…


Lustrumconcert van pop-en musical Popcorn

Lustrumconcert van pop-en musical Popcorn


Pop- en musicalkoor POPCORN bestaat dit jaar 20 jaar. Op zaterdagavond 28 oktober om 20:00 uur vindt er daarom een lustrumconcert plaats in Schouwburg Lochem. In de Rabobank Theaterzaal treedt niet alleen het jubilerende koor op, ook een aantal ‘FRIENDS’ maken hun opwachting, zoals onder andere Dreuge Dorst, Songbird, Kim Dawn, Bram Vrieze en niet te vergeten Ernest Beuving. Uiteraard is het combo van Popcorn aanwezig voor de muzikale ondersteuning.

Kaarten voor POPCORN & FRIENDS zijn verkrijgbaar bij VVV Lochem en bij leden van Popcorn. Kaarten voor kinderen van 4 t/m 12 kosten € 7,50 en vanaf 13 jaar € 12,50. De prijzen zijn inclusief 1 consumptie. De voorverkoop start op 18 september.


15 september 2017 Lees verder…


Extra bijgeboekt: Guido Weijers!

Extra bijgeboekt: Guido Weijers!


Goed nieuws! Wij hebben cabaretier Guido Weijers kunnen toevoegen aan ons programma! Op donderdag 12 april 2018 staat hij in Lochem met zijn masterclass 'Geluk'. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via de website.


31 augustus 2017 Lees verder…


Kaartverkoop seizoen 2017-2018

Kaartverkoop seizoen 2017-2018


De kaartverkoop voor seizoen 17/18 is op 11 mei jl. gestart! Bekijk het gehele aanbod online en reserveer meteen de beste plekken via www.schouwburglochem.nl/agenda

 


12 april 2017 Lees verder…


Den Hollander Food
Grolsch
Wila
Rabobank Graafschap Noord

© 2017 Schouwburg Lochem. CMS: a&m impact internetdiensten